Skönhetsköp

Här kommer tre produkter som jag köpte på senaste shoppingrundan.
– Biotherm Biosource
. Jag har länge letat efter en rengöringsprodukt som verkligen rengör på djupet. Har många gånger fått mina fina handdukar sminkfärgade av dåliga rengöringsprodukter. För något år sedan upptäckte jag Biotherms produkter och jag är fast! Har provat många rengöringar och den här är verkligen den enda som rengör noga efter mitt puder från Kanebo. Luktar gott gör den också! Har bara massa gott att säga om denna produkt! Finns olika tuber (olika färger) för olika hudtyper, den gröna är för normal hud.

– Smashbox Photo Finish Primer. Världens bästa primer, vilket Hollywood-stjärnorna håller med om. Make up artister i modevärlden använder alltid denna produkt vid plåtningar och jag förstår verkligen varför. För de som inte vet så är primer en dryg creme som man smörjer in ansiktet med precis innan man sminkar sig. Produkten fixerar sminket och gör så att det sitter på plats hela dagen.

– Isadora 652 Gold Sparkles. Den här var tvungen att följa med hem efter att ha sett resultatet hos finaste Malin. Har ej prövat den ännu så återkommer med mer info och bilder när jag använder den 🙂

2 reaktioner till “Skönhetsköp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s