Här är min nya design

Åh, vet ni vad klockan är? Jag vet, men jag vågar inte publicera detta inlägg nu för då finns det bevis, svart på vitt, på hur länge jag suttit uppe och lekt med min design. Klockan är allt för mycket och jag ska tidinställa detta inlägg så att det publiceras imorgon (idag) istället.

Jag har sedan några år tillbaka haft en och samma design. En design som jag själv har skapat och som jag är fruktansvärt nöjt med. Jag kände själv att designen var den mest ulitmata för mig och jag har inte ens försökt att skapa en annan. Det är därför som jag haft samma design under en väääldigt lång tid. Kände inte att det kunde bli bättre.

Dock har jag den senaste tiden haft allt svårare att finna motivation till att fortsätta blogga. När jag idag höll på att fixa syrrans design så kunde jag inte sluta. Motivationen var på topp och inspirationen flödade. Och nu ser ni slutresultatet (ser du ingen skillnad så måste du uppdatera sidan). Jag kommer säkert sakna min gamla logga men den nya känns helt rätt. Behövde verkligen lite förnyelse… Ooooh I love it. Gillar den mer och mer för varje gång jag ser den, haha. ”Knasigt” tänker du säkert, men jag älskar känslan när jag skapat något som jag är 100% nöjd med. Jag är perfektionist och blir absolut inte nöjd förrän varje liten prick är på rätt plats. Är dock inte färdig med allt ännu. Finns lite smådetaljer som jag tänkte fixa imorgon. Nu ska jag sova! Hörs imorgon senare, troligtvis sent, för jag tar sovmorgon! Tjing!

9 reaktioner till “Här är min nya design

  1. Jag måste ärligt säga att jag ÄLSKADE din förra design! Denna är också snygg men den förra vara så otroligt grymt snygg att jag saknar den lite…Måste även säga att du är så himla DUKTIG på att designa och göra fina collage! alltid lika inspirerande att läsa din blogg! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s