Höstens läppstiftstrender enligt modehusen

Ser man på några av modehusens höstvisningar så har modellerna färglada läppar. Personligen föredrar jag neutrala läppar (fokus på ögonen istället), men kan tycka att målade läppar verkligen är skitsnyggt. Man får ett mer dramatiskt och levande utseende.
Här ovan har jag satt ihop ett inspirationskollage med några backstagebilder från modevisningarna och sedan valt ut några läppstift i liknande toner som jag tycker är snygga. Min favoritfärg från ovan är korallrosa som ni kan se på Diane von Furstenbergs höstvisning.

Do you like? Brukar du ha färgade läppar?

4 reaktioner till “Höstens läppstiftstrender enligt modehusen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s