Glasstips!

Älskar detta foto

Jag är helt galen i sorbéglass (fast yoghurtglass är mycket godare!). Speciellt i den gula som ni ser på bilden här ovan. Den gula är mango, den översta röda är blåbär och den nedersta hallon. Blåbär var första gången jag smakade – och sista! Inte alls gott, smakade surt! Hallon är en annan favorit men jag börjar tröttna på den. Har du inte smakat Sias sorbéglass ännu så bör du göra det, speciellt mango! 🙂

4 reaktioner till “Glasstips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s