Jag valde en Mulberry Bayswater

Här har ni den!

Nu får ni äntligen se bilder på min nya väska från Mulberry. Och som ni ser så blev det en Bayswater. Jag velade ju mellan denna och en Alexa, men vi kom till slut fram till att en Bayswater är mer tidlös och klassisk, till skillnad från Alexa som jag upplever är mer än trendväska. Bayswatern passar dessutom lika bra till vardags som till lite finare tillfällen. Alexa känns mer vardaglig.

Vill du läsa om hur det hela började, klicka här.
När jag slutligen bestämde mig för vilken modell jag ville köpa, plockade butiksbiträdet fram alla exemplar av Bayswater hon hade inne för att jag skulle få välja vilken jag ville ha. Kan tala om att även om alla dessa väskor var i samma modell, så skiljde de sig åt något enormt vad gäller skinnet. En var jätteslät i materialet medan en annan var jätteknottrig. Himla bra att hon plockade fram alla så att jag kunde välja min favorit.

Tips till alla som vill köpa en märkesväska:
Detta är ett tips till alla er som funderar på att köpa en märkesväska. Köp hellre från en fysisk butik än från nätet, då det kan skilja jättemycket från väska till väska inom samma modell. Hade faktiskt ingen aning om detta, så TUR att jag inte klickade hem en, vilket jag tänkte göra i början. Men slutligen insåg jag att det skulle bli enklare med en butik ifall något skulle hända väskan (reklamation eller liknande). Och tur var väl det. Inte så kul om jag hade beställt på nätet och sedan fått en väska vars skinn var fult. För det fanns faktiskt riktigt fula att välja mellan. Men min är jag sååå nöjd med. 🙂

14 reaktioner till “Jag valde en Mulberry Bayswater

  1. Åhh vad fin den är! Känns "du". Jag är dock ursugen på en Alexa (den större modellen). Du som nyligen varit inne i butiken – visst går den på 10? Grattis till ditt superfina köp – den där kommer du att ha i flera flera år och den kommer bara att bli snyggare och snyggare i skinnet! Älskar din blogg 🙂 Stor kram!

  2. Sandra: Tack så mkt sötnos!Anonym: Haha, ellerhur! Näädå, jag har redan hunnit använda den flitigt ;-)Malin: Tack fina du! Japp den går loss på runt tio, fast om jag ska vara ärlig så minns jag inte om det va ovesize jag kikade på, kan hända att den är dyrare. Men sååååååå fin är den, hade som sagt jättesvårt att välja. Kram!Linda: Tack gumman! Haha det hoppas jag 😉

  3. Grattis till en supersnygg väska!! Passar varje dag, om det så är för att gå och slänga skräppåsen eller strosa på stan! Gör sig alltid rätt! Till för att användas 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s