Dagens klädsel

Poncho = Glitter. Tunika = H&M. Armband = Bik Bok.
Jeans
= H&M. Väska = Mulberry. Boots = Nilson

Hahaha, va roligt med en rörlig outfit! Så här har jag sett ut idag alltså. Även om det var regnigt, så var det faktiskt rätt så varmt här i Örebro. Det vi skulle fixa inför morgondagens fotografering gick jättebra. Imorgon åker jag ner till stan igen för att närvara vid plåtningen. Kommer bli så himla bra det här!

9 reaktioner till “Dagens klädsel

  1. Hej!Vad roligt att du gillade min blogg och jag hoppas att du kikar in igen :)Din var också riktigt trevlig och fin. Lägger till dig på bloglovin nu så att jag kan hålla koll 😉 trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s