Torsdagsplaner

God morgon alla fina!
Vaknade för en stund sedan och ska strax äta frulle. Jag ska snart åka in till stan för att träffa några personer som är med och anordnar det här projektet som jag har hand om. Himla kul projekt som jag önskar att jag kunde berätta mer om, men ni kommer att få veta allt senare på året. Kan berätta att vi idag ska förbereda en fotografering! 😉 Spännande!!!

Vädret här i Örebro är ruggigt, det duggregnar just nu och jag har inget paraply! Not so fun you guys. Nu måste jag fixa i ordning mig. Ska försöka mobilblogga när jag är på stan. Annars hörs vi senare!

2 reaktioner till “Torsdagsplaner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s