Mobilblogg: Praliner och bröllop


Nu tar jag helg hörrni! De här mumsiga chokladpralinerna fanns på plats vid fotograferingen! Himla fina, smakade dock inte på dem men de är säkert hur goda som helst då de är hemlagade. Finns att köpa i chokladbutiken i Träffpunkt i Örebro. Från det ena till det andra. Åker nu till Jönköping. Imorgon ska vi på bröllop där. Så det blir en massa mobilbloggande framöver. Vi hörs!

4 reaktioner till “Mobilblogg: Praliner och bröllop

  1. Hej Hej. Snygg väska förresten och hoppas allt är bra med dig. Tänkte fråga om du kunde hjälpa mig med en sak. Jag vill göra så att ingen ska kunna kopiera ett inlägg eller bilderna från min blogg som du gjort. Hur går jag tillväga? Vore jätte snällt att få lite hjälp.Kram kram =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s