Vill du också fråga något?

Vad har du gjort idag? Vart har du köpt de där armbanden? Är du nöjd med den produkten? Vad hade du för smak på din bröllopstårta? Vart har du köpt örhängena? Jag får ofta frågor av er läsare och tyvärr hinner jag inte alltid svara. Jag försöker så gott jag kan och svarar oftast bland kommentarerna. Men ibland när jag loggar in för att enbart godkänna kommentarer, händer det att jag inte hinner svara på frågor och tyvärr så glömmer jag senare bort att göra det. Men nu kan ni ställa era frågor via den här funktionen och då sparas dem alla. Mycket smidigt! Du hittar bannern i det vänstra menyfältet eller klicka här. Senare kan ni bara klicka på texten så ser ni om jag hunnit svara. Alla frågor samlas på samma sida så att alla kan läsa. Ser att det redan är någon som ställt en fråga så ska jag in och svara nu! Undrar du något så vet du vad du ska göra 😉
Kategorier Q&A

3 reaktioner till “Vill du också fråga något?

  1. Hej Maria, tack för hjälpen. Syrran är i sjunde månaden är beräknad 4 december =). Ja vi är väldigt lika jag och hon till utseendet. Hoppas allt är bra med dig.kram

  2. Anonym: Tack! 🙂 Haha, om jag ändå visste det. Det ploppar upp ganska många idéer i huvudet när jag är sugen på att göra något nytt. Jag prövar sedan de bästa av dem och väljer det som känns mest rätt 🙂 Finner inspiration hos mig själv och min fantasi (har en jättelivlig sådan) 🙂 Tack för dina fina ord! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s