Edward Cullen – Bella’s Lullaby

Jag säger godnatt med den här fina låten som är med i filmen Twilight. Den heter Bella’s Lullaby och är ”skriven av” Edward Cullen. Underbart fin låt som du ska lyssna på kvällstid, nära läggdags (inte på morgonen, passar inte lika bra haha). Lyssna först på låten medan du blundar. Visst är den fin? Lyssna sedan en andra gång och läs nu de citat som finns i videon ur den första boken. Love, love, love! Alla som har läst böckerna vet vad jag menar!

4 reaktioner till “Edward Cullen – Bella’s Lullaby

  1. Den där har jag inte hört förut.. det är denna som är med på soundtracket.. Den är också riktigt bra :)http://www.youtube.com/watch?v=4r9u97QAPY4&feature=related

  2. Anonym: True that!Steph: Visst är den! :DHaazelnut: Ja, det är egentligen den du länka till som är med i filmen när han spelar piano för Bella. Om du lyssnar noga på den så hör man att denna är en del av den du skicka 🙂 Typ "mixad" i den. Fast det är iofs vad jag själv tror haha 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s