Torsdagssnack


God morgon!
Vaknade upp idag till frost på tak och mark, men jag är tacksam över att det i alla fall inte har snöat som det tydligen redan har gjort i andra delar av vårt avlånga land. Skulle ha haft ett möte i eftermiddag, men blev just meddelad att det är uppskjutet till nästa vecka pga sjukdom. Så nu ska jag laga lite frulle – gröt och en stor, mysig kopp jordgubbste. Förresten, fick hem min andra beställning från H&M igår. Det var mest grejer till min man, men även Prada-lookien som jag bloggat om. Ska visa senare! Har även ett nytt paket att hämta ut idag. Beställde en inredningsgrej i tisdags kväll, snacka om snabb leverans! Hörs senare då! ♥

En reaktion till “Torsdagssnack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s