Snaaart ett år som gifta!


God morgon alla fina!
Igår när mannen kom hem från jobbet så hade han med sig en liten present och en bukett blommor! Blev jätteöverraskad! Vår årsdag är ju inte förrän på söndag, så förväntade mig inget två dagar för tidigt. 😛 Som ni dessutom vet så har jag redan fått min årsdagspresent (Mulberry Bayswatern), så det blir nog inga fler gåvor haha. Vi började fira vår bröllopsdag redan igår och fortsätter idag då jag nyss fick veta att vi ska iväg och äta frukostbuffé på ett hotell. Jag älskar överraskningar! 🙂 Tar med mig kameran så ni får se bilder senare! Ciao, ciao!

2 reaktioner till “Snaaart ett år som gifta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s