Vuxenpoäng till mig

Mamma, jag har ätit fisk! Haha. Alla som känner mig vet att jag hatar fisk och skaldjur. Jag tycker att det smakar lika äckligt som det luktar. Äckligt. Slemmigt. Ruttet. Känner mig som ett litet barn när det serveras fisk på matbordet. För jag viiiiiiiiill iiiiiiiiiiiiiinte haaaaa! Den enda sorts fisk jag fått för mig att jag klarar av är torsk. Och helt från ingenstans så bestämde jag mig för att jag skulle börja äta det. Och här har ni bildbevis. För ingen i min familj skulle tro att jag ens skulle ta i fisk med tång. Men nu kommer det sjukaste: DET VAR GOTT! Okej det var ju inte världens godaste måltid men det var faktiskt riktigt gott för att vara fisk. Just torsk luktar/smakar inte så äckligt som exempelvis lax (huuäää!) och tonfisk. Ska försöka äta torsk en gång i veckan framöver! Känner mig skitduktig ska ni veta! Haha.

7 reaktioner till “Vuxenpoäng till mig

  1. Hahaha…du är ju underbar Maria! :o)Inte för att jag vill rain on your parade, men torsken är på väg att utrotas. Det rekommenderas att man hellre äter det sällan/ibland än ofta. :o/ What to do?Älskar också torsk, men efter det min man berättade när han läste boken "Tyst Hav" har jag börjat think twice innan jag köper fisk. Jag som till skillnad från dig älskar det mesta från havet…haha. Men var stolt över dig själv! :o) Låt inte mig förstöra.P.S. Älskar ditt vardagsrum! D.S.Eli

  2. Heeeeeeeeeeej på dig…Det var ett tag sedan jag var inne på bloggen din,…gott m fisk ju 🙂 bra att du försöker iaf ;)Jaaa åren går fort förbi och Matteus är nu 3år,han ska bli storebror i början av Mars oxå…Jag har inte hört versionen av låten i glee ,ska kolla upp det 😉

  3. Grattis!!! nästa steg blir lax-lycka till! Är övertygad om att du kommer att gilla det oxå! Är jättegott!!:) Tesa!!(Det värsta som kan hända är att du kräks….:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s