Mina nya, blingade skor

De här ballerinaskorna klickade jag hem för ett tag sedan. Himla fina med stora stenar i silver, turkos och vitt. Inte helt rätt säsong för ballerinor, jag vet, men de väntar fint på att få användas i min skogarderob tillsammans med alla andra klackar. Vill ha sommar nuuu! :-/

6 reaktioner till “Mina nya, blingade skor

  1. Det funkar ju alltid att ha tex inne på jobbet osv med strumpbyxor. Ute kan man ju också använda dem tilsammans med strumpbyxor & kjol eller klänning. Fab!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s