Ung & Bortskämd

Favoriten Daniel.

Var det någon av er som såg premiären av programmet Ung & bortskämd på SVT 1 ikväll? Rätt så sorgligt att de är så bortskämda egentligen, men jag tog det hela med en nypa salt och då blev det helt plötsligt ett rätt så underhållande program. Dock kändes vissa scener lite uppgjorda, som när den där pappan kommer in med en tallrik med mat till dottern och frågar om han sedan ska ta hennes tvätt. Haha, eller jag vet inte, det kanske är så det är? Poängen med det här inlägget var att uppmärksamma Daniel, 22 år, som är med. Skönare människa får man leta efter. Det var tack vare honom och hans kommentarer som programmet blev lyckat. Han fick mig att skratta högt flera gånger. Jag skrev först ner några av hans sköna kommentarer här men det blir inte samma grej att läsa, det måste upplevas! HÄR kan du se hela första avsnittet online. Gör det!!! Här nedan ser du trailern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s