He knelt to the ground and pulled out a ring and said…

Idag har jag sällskap i soffan av den här finfina tavlan. Lämnade in bilden igår till Gallerix och fick den inramad redan samma dag. Valde en svart ram med en kritvit passepartout för att fånga upp bildens färger på bästa sätt. Är riktigt nöjd med resultatet! Dock speglas inte bildens färger helt rätt på just den här bilden. Får knäppa till en mer rättvis bild när tavlan väl är upphängd.

9 reaktioner till “He knelt to the ground and pulled out a ring and said…

  1. Hej Maria. Jag har följt din blogg väldigt länge och tycker att du är väldigt bra. Detta för att du har fötterna på jorden och skriver om relevanta saker, kort och bra!Sjukt snygga foton med ramar. Kramkram, Jwan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s