James Scott

Slänger iväg ett litet inlägg nu. Har precis tränat färdigt och svetten bara rinner, fräscht! Ska strax hoppa in i duschen, ville bara visa det här klippet med skådisen James Scott. Han är så jäkla het! Ni som kollar på ”Våra bästa år” vet vem han är (okej förlåt, men jag brukar kolla ibland haha). Han spelar E.J. Di Mera och är lite av en bad guy. De avsnitt som visas i Sverige är ca 3-4 år efter de som visas i USA, så klippet här nedan avslöjar kanske lite för mycket för er som inte vill veta vad som händer. Men kolla inte då! Ni andra som vill se en av världens hetaste män, som förövrigt har en sexig, brittisk accent, enjoy!
Kolla in, 0:50, när han är förbannad och kastar iväg den lila tygsaken, hot! Haha. Och kolla in, 1:18, när han är nära att gråta!!!!! Awwww, hahaha!

2 reaktioner till “James Scott

  1. Våra bästa år är rätt okej när man väl kollar. Men är Sverige verkligen så många år efter? Det är ju sjukt haha. Han var riktigt snygg! Aldrig sett honom. Men hon blonda Sam (eller?) har inte hon en son med han Lucas? Vem är han liksom? Blev lite nyfiken nu 😉 sv: Ja jag såg den bilden 🙂 lite roligt. längtar till det avsnittet verkligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s