Min lilla hemlighet…

Ni är jättemånga som frågat mig, nu får ni veta liiite mer 🙂

Redan i våras berättade jag för er att en rolig grej var på gång. Under de senaste månaderna har ni hört mig berätta om att jag varit på fotografering och att jag jobbar med detta projekt. Den 25 november kommer ni att få veta allt för då är det premiär! Jag kan inte säga så mycket ännu, men det är ju inte så mycket kvar. Men nu i dagarna ni veta mer! 🙂 Det här kommer att bli så himla roligt!

KLICKA HÄR för en liten ledtråd…

4 reaktioner till “Min lilla hemlighet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s