Ny håraccessoar

Hej alla fina där ute!
Det är fredag idag, wohoo! Jag har dock jättemycket att göra idag att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tanken var att jag skulle hinna med ett par ärenden på stan också men det blir nog inte av. Eller? Äsch vi får se hur effektiv jag är helt enkelt. 🙂 Här ser ni förresten tydligare bilder på mitt diadem som jag köpte häromdagen. Det känns väldigt ”Blair Waldorf-igt” som alltid bär stora, chica diadem i Gossip Girl. ÄLSKAR Blairs stil! Jag tycker diadem passar till massa olika frisyrer, men personligen gillar jag charmiga lockar som på bilden.

En reaktion till “Ny håraccessoar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s