Idag har vi bara shoppat

Hello there! Hoppas att allt är bra med er! Själv har jag världens huvudvärk. Har haft det i flera timmar nu och den vägrar ge vika. Jag trotsar värken och sitter och redigerar bilder. Satte ihop ett litet bildklipp här ovan från fars dag då jag bakade världens godaste morotskaka. Slänger nog upp lite mumsiga bilder på den senare. Den blev så himla fin! På tal om mat, måste bara berätta att jag åt grillad kyckling idag till middag. DET VAR SÅ SJUKT GOTT! Det blir lätt en repris snart igen!

Idag har vi shoppat en massor. Det blev nya julgranskulor från Sia och lite andra inredningsprylar. Köpte även basplagg från H&M i ekologiskt bomull. Har nyligen börjat uppskatta plagg med 100% bomull och det är inte en dag för sent. Vilken skillnad det är att bära plagg som ”andas”, love it!

3 reaktioner till “Idag har vi bara shoppat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s