
Här kommer en massa bilder på bakandet av morotskakan som jag fixade till fars dag. Det här är världens godaste recept som jag alltid får komplimanger för, blir alltid succé! Vill du spara ner mitt recept? KLICKA DÅ HÄR!

Köper alltid ekologiska morötter för att de är sååå himla mycket godare än vanliga.

Smöra (med kärlek haha!) och bröa bakformen.

Vispa sedan äggen fluffiga och tillsätt sockret.

Vispa tills smeten blivit tjock och fluffig. Tillsätt mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kanel. Vispa!

Tillsätt en liten stänk vaniljarom (valfritt) och rör om. Finriv morötterna och blanda i dem.

Kakan blir jättegod även om man inte använder vaniljarom, men det har jag i nästan allt jag bakar, som en liten hemlig ingrediens… Inte så hemlig längre kanske? Haha!

Häll i smeten och grädda i mitten av ugnen i ca 35 minuter, 175 grader. Ta ut och låt sedan kakan svalna.

Förbered glasyr genom att blanda Philadelphiaost, florsocker och smält smör.

Taddaah! Jag har dekorerat med strösselhjärtan och chokladbokstäver.

Meen vilket härligt inlägg och underbara bilder! Nu kan ju mitt lussekatts inlägg slänga sig i väggen haha ;D Det där måste jag prova!
Ahhhh!!! Vilka underbara bilder!!! Maria mer mat! Det här var ett helt underbart inlägg!!!!!
åhh härligt! vart köper man chokladbokstäver?
Ska det inte vara något smör i kakan? Kram
MUMSIG 😛
Desslikes: Haha, men joooo dina lussekatter såg riktigt mumsiga ut!!!Malin: Haha tack gumman!Malin: De säljs i små förpackningar på ICA Maxi men säkert på fler ställen? Kolla fyllan för bak i affären. Kan fota och lägga upp bild på kartongen om du vill?Anonym: Nix pix inget smör :)Anonym: Det var den verkligen 😉
ÅHHHH, VA GOTT!!!
Ser riktigt gott ut!!
Vad fint du gör med bilderna, verkligen duktig!
VAD FIIIIIIIINT!!!!! Jag ska definitivt testa det någongång!
Kör du på en dubbelsats till den där formen eller gjorde du 2 kakor? Tacksam för svar fort för jag håller på med kakan nu 🙂
Anonym: Yes, dubbelsats! Men jag rekommenderar att göra en sats, det blir en himla massa kaka annars haha 🙂