Stora örhängen

Vänster = Lanvin. Mitten = Erickson Beamon. Höger = Isabel Marant.

Något som jag älskar är stora örhängen. Som ni kan se på min profilbild här på bloggen så bar jag det på mitt bröllop. Tycker det är elegant och riktigt snyggt. Dock ska man inte bära något halsband till, blir för mycket då. De här tre paren fastnade jag för och de får mer än gärna bli mina, speciellt de i mitten från Erickson Beamon, looove!

3 reaktioner till “Stora örhängen

  1. Det är verkligen tjusigt. Älskar bilden som du har som bloggbild till vänster när du håller buketten (som också är så fin) – du har inga kort på den att lägga upp? Jag ska också bli bättre på att kommentera – är ju här inne varje dag 😛 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s