Hemma från invigningen


Shit pommes, jag är helt slut! Kom just hem från invigningen av shoppinggallerian Vågen här i Örebro. Den är placerad mitt i stan och har nästintill alla butiker som jag brukar besöka! Kan ni fatta att det kom över 2 000 personer på invigningen! 😀 Imorgon ska jag berätta allt om mitt projekt och varför jag är inblandad i Vågen. Just nu ska jag bara varva ner och dricka varm choklad med mini-marshmallows. 🙂 Vi hörs imorgon mina fina läsare!

Update: Hittade den här videon på en blogg. Det är bloggerskan Elina som filmat från sin balkong när vi höll på och förbereda utanför gallerian 🙂

3 reaktioner till “Hemma från invigningen

  1. ÅHH! Min pojkvän bor i örebro och vad kul att höra att gallerian äntligen är färdig, du måste berätta vilka nya affärer som kommit 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s