Okej, nu är det officiellt!


Hello bello!
Så nu undrar ni säkert vad det är jag har hållit på med den senaste tiden. Nu är det i alla fall officiellt, så nu ska ni också få veta. Som jag nämnt tidigare så finns det en ny shoppinggalleria här i Örebro och den har renoverats under hela två år. Nu är den färdig och hur snygg som helst. Från att ha haft runt 17 butiker finns nu där hela 35 stycken. Igår var det invigning då hela 2 000 personer var inbjudna. Idag är det premiär för deras hemsida och …nu kommer det, är ni redo?… jag kommer att blogga där! Så om ni tycker att det är för få inlägg här, kan ni ju alltid kika in på den och läsa där också. 🙂 Jag kommer alltså driva två bloggar framöver, den här och den andra för Vågen.
Klicka HÄR för att komma dit.

6 reaktioner till “Okej, nu är det officiellt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s