Örebros fräschaste galleria

Här kommer lite bilder på Vågen Gallerian som jag bloggar för. Så här ser det alltså ut utifrån. Visst är det fint? Ska försöka fota lite inne också så att ni får se! Det är verkligen superfräscht!

Om ni kommer in hit och ser att jag inte har uppdaterat, så kan ni alltid läsa min blogg hos Vågen. Inläggen där är i samma stuk som den här bloggen. 🙂 Jag vet att länkningen har strulat lite men adressen är alltså: www.vagengallerian.se/blogg och inget annat.

8 reaktioner till “Örebros fräschaste galleria

  1. Du får gärna komma förbi för en fika om du har vägarna förbi stockholm =) så bjuder jag på lite lussebullar hehe.Kram på dig fina!

  2. Hej Maria! Härligt att du fått nya blogguppdrag och det förstår jag för din "hemma-blogg" är så fin och mysig och väldigt ofta uppdaterad! Tänkte ge en liten synpunkt på galleria-bloggen – eftersom den är mindre i formatet än din vanliga blir det lite svårt att se bilderna i sin helhet, i alla fall på min skärm…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s