Minns ni serien Dinosaurs?


Hallå där ute!
Vad har ni för er denna tisdagsförmiddag? Själv ska jag snart på lunch, tänkte bara hinna med ett inlägg här först. Jag lyckades, precis för några minuter sedan, hitta en bild på dinosauriebebisen här ovan. VART KÄNNER JAG IGEN DEN IFRÅN? Var inte den med i ett tv-program för hundra år sedan? Sökte på youtube och hittade video nedan. Dinosaurs heter serien! Den visades på 90-talet på fyran (?) tror jag. Är det någon mer som känner igen den? Riktigt roligt att se den igen efter så många år, nostalgi på hög nivå!

2 reaktioner till “Minns ni serien Dinosaurs?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s