Ny spetsklänning från H&M

Har glömt att visa den här klänningen. Köpte den för några veckor sedan från H&M. Hade först sett den på H&Ms tv-reklam, men inte hittat den i webbutiken. Till min glädje lyckades jag hitta den i butik, flera veckor efter att ha sett reklamen. ÄLSKAR att hela ryggen består av spetstyg. Tycker personligen att det är snyggare att inte bära bh till denna typ av plagg, eller i så fall ha en bh vars spännen går runt magen istället. Poängen är att ryggen ska vara bar, genom spetstyget.

3 reaktioner till “Ny spetsklänning från H&M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s