Veckorevyn

En kul grej som jag glömt att berätta här på bloggen är att jag nyligen var med i Veckorevyn. Inget stort eller så, svarade bara på en liten fråga. Kul, bara det att de kapade slutet av texten, haha. Skulle egentligen stå:
När jag var yngre så såg jag och några vänner klassikern ‘The Shining’ med Jack Nicholson. Vi var nog för små för att egentligen riktigt förstå vad den handlade om, men den var så äckligt läskig att jag än idag inte har sett om den.
Kategorier Fun

2 reaktioner till “Veckorevyn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s