Break-Ups och skilsmässor

Läste i morse att Scarlett Johansson lämnar sin man Ryan Reynolds. Jag som tyckte att de var hur fina som helst ihop! Varfööör gör så många kändispar slut nu för tiden? Häromdagen läste jag att DexterMichael C. Halls fru, Jennifer Carpender, lämnar honom. Hon spelar ju hans syster i Dexter, undrar hur det kommer att påverka inspelningarna av serien? Zac Efron och Vanessa Hudgens, som varit ihop sen de typ föddes, meddelar att de gör slut. Min favorit Kate Winslet skiljer sig från Sam Mendes som hon varit gift med i hundra år (ja men typ). Blake Lively gör slut med sin motspelare Penn Badgley i Gossip Girl, Ola och Noomi Rapace skiljer sig, sångfågeln Christina Aguilera och Jordan Bratman skiljer sig och slutligen Eva Longoria som lämnar sin make Tony Parker då han har varit otrogen. HUR kan man vara otrogen mot Eva? Jahopp, det var lite skvaller från kändisvärlden! Nu går vi vidare…

Update: Men åh, jag har ju glömt David Arquette och Courtney Cox!!! De som var gifta så länge, tråkigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s