Jag har köpt en prenumeration

Så där ja. Nu har jag beställt ett tidningsprenumeration i julklapp till någon. Kan ju inte säga till vem heller eftersom h♥n läser min blogg. Tänkte passar på att tipsa er om att Tidningskungen säljer prenumerationer till både svenska och utländska tidningar. Där får man dessutom bättre priser än om man beställer direkt från tidningen. Funderar faktiskt på att beställa Vogue, jag brukar ju ändå köpa den i butik. Här nedan hittar du några av mina favoriter:

Vogue USA, Vogue Storbritannien, ELLE, Digitalfoto, Solo och Amelia.

2 reaktioner till “Jag har köpt en prenumeration

  1. Det är en jättebra julklapp tycker jag! Önskar mig den själv! Då skulle jag vilja ha någon glassig inredningstidning, amerikansk eller engelsk…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s