Knäck och ischoklad

Här kommer lite fina bilder från mitt julbak. Kokade ihop klassisk knäck och ischoklad i förra veckan och jag kan tala om att allt redan är slut. Haha! :-) Min man är tokig i ischoklad, men det är inte jag. Verkligen inte. Tycker att det bara smakar fett, haha. Knäck är däremot gott. Allt tog slut ganska snabbt faktiskt då jag bjöd familj, vänner och kollegor på godiset. Kan tala om att det var mycket uppskattat. Knäcken gjorde verkligen succé! Blir en ny sats till helgen tror jag. ;-)

3 reaktioner till “Knäck och ischoklad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s