Marias pepparkakshus 2010

Hallå där! Hoppas att ni alla haft en fantastiskt fin julhelg! Tänkte visa upp några bilder på pepparkakshuset som ni bad om att få se. Det var förvånansvärt ENKELT att bygga ihop det faktiskt. Haha, nu kommer många av er hata mig men helt ärligt så vart det skitlätt. Eftersom jag läst hos många bloggare att de kämpat med att limma ihop alla delar så förväntade jag mig det värsta. Men det gick som sagt väldigt smidigt. Det jag tyckte var jobbigast var att dekorera taket, fick ju nästan kramp i händerna av att pressa ut kristyren ur tuberna! Två tuber gick åt och tog slut på rekordtid. Som ni ser så är kortsidorna lite tråkiga och det beror på att krisyren tog slut. Skippade även de traditionella smartiesen och använde istället silverkulor, hjärtformat strössel och gelehallon som dekoration. För att vara mitt första pepparkakshus så är jag riktigt nöjd! Har du bakat pepparkakshus i år?

8 reaktioner till “Marias pepparkakshus 2010

  1. Hej! Jag tänkte passa på att önska gott nytt år och tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd, vad som hänt i bloggvärlden under året osv.. Ha en trevlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s