Min kungliga ram

Kycklingen är honungsmarinerad och potatisgratängen står i ugnen. Och nu står jag här och gömmer mig bakom min nya ram. Den känns väldigt kunglig! :-) Som ni vet så har jag gjort egna tavlor till köket och om ni tittar efter noga så ser ni deras reflektioner på bilden, bakom blommorna och precis bredvid köksgardinerna/fönstret. Nu var det inte det jag skulle blogga om, utan min nya finfina ram, love it! Ska troligtvis hänga upp den i hallen. Vad det ska vara i den är ännu inte klart, men jag har några idéer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s