Tips på bloggar, tack!


Okej, nu får du hjälpa mig! Jag vill ha tips på bra bloggar. Har tröttnat på alla stora kändisbloggar och vill ha lite variation. Har du en egen blogg eller känner du till en som du vill tipsa om? Ny eller gammal spelar ingen roll, tipsa på! Vi är nog många som vill ha tips på bra bloggar så jag kommer publicera alla adresser i ett inlägg, så att ni alla kan ta del av dem. På så sätt får bloggarna även mer läsare. Låter det bra? :-)
Kategorier Fun

15 reaktioner till “Tips på bloggar, tack!

  1. Min älskade vän Melissa's blogg.. Den handlar om allt kring hennes vardag men är speciellt inriktad kring matlagning och hennes jobb som Hår och Make-up Artist..www.mellose.seKolla in vet ja' !!/Marlene

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s