I min skogarderob

Mamma kommer att bli tokig när hon får se de här bilderna, men varsågoda, en liten inblick i min skogarderob. Ja, mamma, jag har för många skor, jag vet, haha. :-) (Mamma! Det finns de som har fler!!! Tur att alla mina inte är med på bild, haha!) Därför tänkte jag sälja de som jag inte använt/använder längre. Några av dem är helt nya, medan andra är slitna. Jag rensade lite ikväll och har plockat ner de som jag tänkte sälja vidare. Ska försöka sätta ut allt på Tradera under de närmsta dagarna så att de förhoppningsvis kan glädja någon annan.

7 reaktioner till “I min skogarderob

  1. Man kan inte ha för många skor eller väskor, hi hi hi! Är man samlare så är man, det finns folk som samlar på en massa prylar som inte ens går att använda, bara står på någon hylla och samlar damm… Man blir ju bara så GLAD av vackra skor och glädje är en härlig känsla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s