Elin Klings klänning


Jag tror inte det finns någon modebloggare kvar som inte har bloggat om Elin Klings samarbete med H&M. Med andra ord har det nog inte gjort så mycket att jag inte nämnt något hittills. Den här klänningen tycker jag faktiskt är skitcool och snyggast ur kollektionen. Tycker plaggen hon tagit fram är snygga, men tyvärr är det inte alls min stil. Vad tycker du om kollektionen?

En reaktion till “Elin Klings klänning

  1. Jag tycker att den är fin men faktiskt lite tråkig. Jag hade förväntat mig mer. Klänningen ovan är fin men jag gillar de vida byxorna, den beiga klänningen och linnet! 🙂 Kram Kram!! Jättekul att du är igång och bloggar igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s