Ny bloggadress!

Jag vet inte om ni har märkt av att bloggen nu har en ny adress? Jag ska inte byta blogg, det är bara adressen som är ny. Från och med nu räcker det med att ni skriver in mariabloggar.se så kommer ni hit. Bra va? ;-)

2 reaktioner till “Ny bloggadress!

  1. Tack så mycket =) Är riktigt trött på detta nu.Angående den nya adressen, har funderat ett tag på att byta, några tips du kan ge? Loggar man som vanligt in på blogg.se som jag har nu eller blir det annorlunda?Ha en bra dag =)Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s