Inspiration från Grey’s Anatomy


Grey’s Anatomy är en serie som jag har följt sedan starten. Säsong 7 är den senaste säsongen och jag har faktiskt inte hängt med riktigt så jag såg första avsnittet först igår, när Christina och Owen gifter sig. Man är så van att se dem alla osminkade/ofixade i scrubs så det var kul att alla var snyggare än vanligt. Speciellt Meredith, sååå snygg!! Både sminkningen och outfiten klädde henne perfekt. Älskar hennes halsband! Kolla videon nedan för bättre helhetsbild.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s