Nya omslagstavlor

Ni som följer min blogg vet att jag älskar att göra saker själv. Jag fick syn på jättefina tavlor med olika tidningsomslag till försäljning på nätet. Istället för att slösa massa pengar på en färdig produkt, valde jag att göra egna. Hittade tre läckra omslag som jag framkallade och ramade in. Nu hänger de på köksväggen och är sååå snygga. Jag valde tre omslag av tidningen Harper’s Bazaar med Cheryl Cole, Sarah Jessica Parker och Jennifer Aniston. Har även framkallat fler bilder så att jag kan byta ut dessa om jag tröttnar på dem. ;-)

En reaktion till “Nya omslagstavlor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s