Min tiara på bröllopet

Okej. Eftersom ni är så många som ber mig att skriva mer om mitt bröllop, tänkte jag välja ut vissa detaljer och berätta lite mer och visa upp lite detaljbilder. Tänkte börja med min tiara. Jag föll för den vid första ögonkastet. Kände att den var sååå rätt och precis det jag hade tänkt ut att jag ville ha. Visst är den fin? Älskar den lika mycket idag som då. Gissa om jag blev glad när jag hittade den?! :-) Jag kommer att behålla min tiara som minne. För er som undrar så kommer den från märket Emmerling och min är köpt hos Stockholm Brud och Fest.

4 reaktioner till “Min tiara på bröllopet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s