Gästboken från vårt bröllop

Idag tänkte jag visa gästboken som vi hade på vårt bröllop. Jag är sååå glad att vi bestämde oss för att ha en gästbok. Eftersom vi hade så otroligt mycket gäster, hann vi verkligen inte talas vid med allihop. Därför var gästboken väldigt smidig där vi sedan i efterhand fick ta del av våra gästers tankar och lyckönskningar. Jag letade lääänge efter en enkel och stilren gästbok och föll tillslut för den här som vi köpte från Calligraphen. Den är i satin och man får själv välja hur den ska se ut. Vi valde vitt rosettband med guldbricka.

6 reaktioner till “Gästboken från vårt bröllop

  1. Så fin den är!!Det roliga är att jag tänkte ha det men glömde totalt bort det och kom på det nu när jag såg ditt inlägg! Haha, fail eller vad!Förresten, kommer ihåg att du letade efter en speciell choklad som favor va, hittade du till slut?

  2. Anonym: Den är vit som på första bilden. Det är ljuset som reflekteras konstigt så att den ser lila ut på den nedersta bilden. Det var bara väldigt mörkt i rummet och jag fotade precis vid fönstret. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s