Ännu ett stort halsband

Jahopp, här kommer ännu ett halsband! Har velat ha detta ända sedan jag bloggade om det i slutet av november. Det sålde slut direkt och gick inte att få tag på. Förrän nu! Hittade det på Tradera och klick, klick så var det mitt! :-)

Tänk att jag, som förut hatade att bära halsband, har blivit en sådan halsbandsfantast. Det trodde jag aldrig! Några av mina nya halsband: ett, två, tre, fyra, fem. Ångrar att jag inte köpte detta eller detta.

En reaktion till “Ännu ett stort halsband

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s