Nytt halsband och rabattkod!

Jag såg det här halsbandet på Cocoos pressvisning och tyckte att det var hur fint som helst. Men det var inte förrän jag såg det på vackra Kelly som jag kände att jag verkligen ville ha det! Beställde det nyss och det verkar som att jag köpte det sista? Det finns även i rosa, men annars kommer det säkert in fler snart.

Nu inför alla hjärtans dag så får alla mina läsare 15% på allt som säljs hos Cocoo. Ange rabattkoden valentine i kassan. Rabattkoden funkar fram till 28 februari. :-) Woohooo!

Bild lånad från Kelly

3 reaktioner till “Nytt halsband och rabattkod!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s