Tävla om fyra par festliga örhängen!


Okej hörrni, nu kör vi igång en riktigt grym tävling. Make up- och hårstylisten Melissa (som driver bloggen www.mellose.se) sponsrar denna tävling. Personligen tycker jag att Melissa är en av de duktigaste inom branschen. Om du behöver sminkas eller fixa håret inför någon tillställning, kan du vända dig till henne. Jag blev riktigt imponerad då hon bl.a. fixat hår och smink till förre arbetsmarknadsministern Littorins dejt, Evin, som var gäst på kronprinsessans bröllop förra året. Kika gärna in på Melissas blogg, den är fylld med inspiration och bilder från olika stylingjobb hon gjort. Hon säljer även riktigt vackra swarovski-smycken från märket Elena Gloria. Dessa örhängen som lottas ut är värda ca 400 kr/par.

Såhär tävlar du:
Nu till tävlingen. Dessa fyra superläckra örhängen kommer lottas ut till fyra personer. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att kommentera i detta inlägg och tala om vilket par du skulle vilja vinna. Enkelt va? :-) De som dessutom länkar till tävlingen i sin blogg får två lotter i sitt namn. Du som länkar har då större chans att vinna. OBS! Använd denna bild om du ska länka & nämn det i kommentaren. Lycka till snyggingar!

Närbilder:

80 reaktioner till “Tävla om fyra par festliga örhängen!

 1. åå denna tävlingen passar så bra nu till min brors bröllop.4 hade jag verkligen velat vinna, helt underbara är dom !Är så stressig inför min brors bröllop att jag tänkte skippa smycken då jag inte hittat några snygga & just för att jag försöker sparar så mycket pengar som möjligt inför den perfekta klänningen, hade inte haft råd till smycken då, men dessa var helt underbara. Jag är jätte gärna med och tävlar om par nr 4 :)Du har verkligen den bästa bloggen som jag älskar, så kul att du drog igång denna tävlingen !

 2. Oj vilka vackra smycken. Om jag skulle vinna så skulle jag mer än gärna vilja ha nr 1. Tack för en riktigt bra blogg Maria! Kram /Demmi

 3. oj jag skulle verkligen vilja nr 1. Min syster har förlovning snart och jag har verkligen inte hittat ett par snygga och nu är jag helt kär i de första!!De skulle vara en ära att få vinna de:) har ingen blogg… men hoppas du kan maila till min mailadress syrian95@live.se

 4. Hej Maria. Vill börja med att tacka dig och Melissa för den underbara tävlingen. Hoppas verkligen att jag vinner eftersom jag fyller år i april så det skulle bli så fint med örhänget nr 1 och en enkel svart klänningen. Du vet när man fyller 18 vill man vara speciell och fin. Så med örhänget nr 1, en fin svart klänning samt en härlig 18-års fest så kommer jag uppleva en av mina bästa dagar. Kram från H

 5. Hej Maria! Jag kan börja med att säga att jag är en ny läsare här, hittade din blogg på Melissas blogg =) Jag ringde henne faktiskt i veckan för att fråga om hon kunde fixa mitt smink och hår inför min förlovning på fredag nästa vecka. Men olyckligtvis för mig är hon bortrest då 😦 Jag skulle i alla fall vilja ha örhängena nummer 4. Har i stort sett hela min outfit färdig till förlovningen men det enda som fattas är örhängen! Och dessa örhängen skulle passa så himla bra till min klänning! Har tyvärr ingen blogg men blir jag vinnaren (hoppas, hoppas!) kan jag skicka bild från förlovningen då jag har på mig örhängena! Lycka till med tävlingen. KramarYasmin

 6. hej!ååh vilka fina örhängen. skulle vilja vinna nr1. (: Jag följer både din och Melissas blogg varje dag och det har blivit en del av min vardag! Tackar både dig och melissa för en underbar blogg som jag vet inspirerar väldigt många tjejer i alla åldrar!

 7. hej!ååh vilka fina örhängen..skulle jättegärna vilja vinna nr1.Jag vill tacka dig Och melissa för era underbara bloggar som jag följer varje dag och som har blivit en del av min vardag och som jag vet inspirerar många tjejer/kvinnor!kram! Melina

 8. örhängen i ruta ett var jätte fina! jag har ingen förlovning, bröllop eller någon annan påhittad händelse utan jag har en kärleksförhållande till smycken och jag har fallit ruta 1 ! Dem är underbara, det skulle räcka med att bära dem örhängerna för en dag då jag skulle känna mig som en prinsessa hoppas du finner mig värdig för dem. Kram Demet

 9. Hej maria :)Måste bara börja med att säga att jag är ny här i din blogg (2 månader ) nu, ja har följt den nästan varje dag. Tycker att du har en sååånn bra smak… Vi gillar samma smycken och väskor m.m. Samt så älskar ja alladetalajer på ditt bröllop. Speciellt tårtan.Jag följer också melissa blogg väldigt myckhet tycker verkligen omhennes blogg:)Jag var medd på hennes tävling men vann ej:(jag skulle vilja ha alla igentligen men helst Nr 1 🙂 Riktigt snygga.jaag har tyvärr ingen blogg men jag har bloggat några inlägg för min bloggs namn är lyxfavoriter.blogg.sejag läser helst andras än att skriva min egen heheh:)ha det så brahoppas javinner 🙂 ja vinner typ aldriglindasavci@hotmail.com ( därkan du nåmig)

 10. Hej maria :)Jag ällssskkar verkligen örhängerna skitigt fina. Nr 1 är finast:)Skulle bli lika glad om ja fick nr: 1,2,3,4 spelar ingen roll. Tanken räknas, jag tyccker att de snällt /generöst av dig och melissa som gör era tävlingar :)Jag har ingen blogg tyvärr men läser andras..Skulle bli riktigt glad om jag vann, Jag blev mamma för några dagar sen, hinner inte hänga med mode osv hahah inlåst hemma.Ha det så bra 🙂 <3<3

 11. Hej maria :)Jag ällssskkar verkligen örhängerna skitigt fina. Nr 1 är finast:)Skulle bli lika glad om ja fick nr: 1,2,3,4 spelar ingen roll. Tanken räknas, jag tyccker att de snällt /generöst av dig och melissa som gör era tävlingar :)Jag har ingen blogg tyvärr men läser andras..Skulle bli riktigt glad om jag vann, Jag blev mamma för några dagar sen, hinner inte hänga med mode osv hahah inlåst hemma.Ha det så bra 🙂 <3<3hotmail:chizo84@hotmail.com

 12. Åh vilken rolig tävling – måste varit trött när jag tittade på din blogg senast för jag tänkte bara "vilka fina örhängen" men förstod inte att det var en tävling! 🙂 Om jag vann så skulle jag bli överlycklig över 1:a och 3:e paret – hur fina som helst! Vilka otroligt fina priser! Kram

 13. Åhh vad fina örhängen!!!! Nummer 1 skulle passa så fint till min kusins bröllop nu under våren! hoppas jag vinner skulle bli överlycklig!!!Puss o Kram

 14. alla är så otroligt fina, men nr 1 tog mitt hjärta. dom skulle sitta bra med en klänning och en fin slarvig uppsättning som mellose(melissa) gör då skulle allt vara perfekt!!:D hoppas du får en fin kväll kram/johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s