Bättre bilder på mina halsband

Okej, det kanske blir lite tjatigt med mina halsband, men jag lovade faktiskt att visa bättre bilder på dem. De båda är snyggare än jag trodde, men är speciellt nöjd med det första från Cocoo. Båda halsbanden passar till finare tillfällen, men även till vardags om de bärs med riktigt enkla och nedtonade outfits.

Glöm inte att ni får 15% rabatt hos Cocoo fram till min namnsdag, den 28 februari! Ange rabattkod valentine i kassan.

5 reaktioner till “Bättre bilder på mina halsband

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s