Emma Stone, min nya favorit!


Emma Stone är en skådis som jag på sistone kommit att tycka väldigt mycket om. Kan dock inte påstå att jag visste vem hon var förrän någon månad tillbaka. Efter att ha sett henne i filmen Easy A, kollade jag upp henne på IMDB. Det verkar som att hon har medverkat i rätt så många filmer som jag faktiskt har sett, men som jag absolut inte skulle gissa var hon. Hon spelar exempelvis i The House Bunny och Flickvänner från förr.

Jag ÄLSKAR den här scenen ur Easy A:

Så här vacker var EmmaGolden Globe-galan i år. Enkelt, svalt och stiligt, I love it! Om ni undrar varför hon gått och blivit blond så beror det på att hon ska spela Gwen i den nya Spider-Man som spelas in just nu.

3 reaktioner till “Emma Stone, min nya favorit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s