Rachel Zoe för Lindex

Dagens nyhet: Kändisstylisten Rachel Zoe ska välja ut och styla sina favoriter ur Lindex nya vårkollektion. Vilket otippad samarbete! Självklart tycker jag det är kul med den här typen av samarbete, men jag vet inte om det är så värst mycket att hurra för egentligen? Kollektionen är ju designad av Lindex, hon ska alltså bara styla ihop plaggen? Jag vet inte. Det återstår att se, men jag tror att det kommer bli bra ändå. Kan ju inte gå dåligt när Rachel är inblandad. Vi kommer säkert få en massa inspiration. Plaggen kommer att säljas i butik och på nätet från och med den 18 april.

3 reaktioner till “Rachel Zoe för Lindex

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s