Vårens färger i sminkväg

Det här kollaget gjorde jag idag till min andra blogg och det blev så himla färgglatt och härligt att jag bara måste publicera det här också. Längtar så otroligt mycket efter våren och sommaren nu, kan inte snön bara ta och försvinna? Anyway, vårens fina sminktrender ser ni här ovan. Läs mer här.

7 reaktioner till “Vårens färger i sminkväg

  1. hej, min bästavän tävlar i en musiktävling och det vore jättesnällt om du kunde gå in och rösta på henne alla som röstar får en länk på min blogg ikväll!ha de bra annars, kram ♥

  2. Tack för din kommentar på min blogg, jag ska också bli bättre på att kommentera (är ju inne här varje dag). Vilket fint kollage ovan! Underbara färger!! Man vill bara ha vår men det känns så himla långt bort som det är ute nu :/ Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s