I vår ska jag ha vita naglar!

En av vårens absolut hetaste färger är vitt och efter att ha sett de här bilderna måste jag snarast införskaffa ett vitt nagellack. Tror jag har några bortglömda som jag fick med när jag köpte ett sånt där franskt manikyr-set för hundra år sedan, men jag vill hellre ha ett vitt lack i stil med det från Chanel här nedan. Inte kritvitt, utan mer mjölk-utspätt-med-vatten-vitt. :-) Love it!

11 reaktioner till “I vår ska jag ha vita naglar!

  1. Nice! Gillar det skarpt. Själv har jag pärlemorversionen (Isadora inte Chanel). Satsar alltid på ljusare och svala toner under våren/sommaren. Love it!P&KEli

  2. Hej! Jag var ute och letade efter nagellacket men den finns inte :S jag visade bilden på den och de i butiken sa att det kan ha varit ett gammalt nagellack..kan det vara så?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s