Monday morning

God morgon! Hoppas att ni sovit gott och haft en härlig helg. Jag ska strax åka iväg på lite jobb, men tänkte först skriva några rader här på bloggen. Som ni säkert har märkt har jag varit frånvarande på bloggen över helgen och det beror helt enkelt på att vi har varit upptagna med att bara umgås och ta det lugnt. Nu är det ny vecka och nya tag som gäller. Jag tänkte att jag skulle lotta fram fyra vinnare ikväll till tävlingen, eftersom jag inte hunnit göra det hittills. Så har du inte deltagit ännu har du fortfarande chansen att göra det. Du hittar tävlingen här.

Har precis ätit frukost och ska snart åka iväg. Tråkigt dock att vakna upp till att det snöar för fullt. Hade velat ha på mig mina ankleboots idag men det blir nog stövlar pga snön. Är sugen på att köpa ett bar svarta UGGs dessutom. Ska göra lite research ikväll! Vi hörs!

3 reaktioner till “Monday morning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s